Onze keuken is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur voor lunch en diner. Buiten de menukaart om hebben wij dagelijks wisselende gerechten, onze medewerkers informeren u hier graag over.
Allergenen of andere dieetwensen kunt u altijd met ons overleggen. Indien u buiten onze openingstijden een bezoek aan ons wilt brengen, neemt u dan contact met ons op.
020-6950855
Menukaart
Voorgerechten
Zalm op toast € 12.50
Carpaccio, dun gesneden ossenhaas met pesto en kaasvlokken € 11.00
Soep van het moment, geserveerd met rustiek brood € 7.50
Brood met smeersels € 4.50
Portobello, gevuld met geitenkaas, pijnboompitjes en serranoham (ook vegetarisch te bestellen) € 10.50
Gamba’s pil pil € 11.50
Hoofdgerechten
Tournedos, met champignon en ui € 24.50
Surf en Turf, tournedos en gamba’s € 26.50
Diamanthaasspies, met pepersaus € 19.50
Kalfslever, met appel, spek en ui € 22.50
Kipsate, sate van kippendijen € 16.50
Spareribs € 21.50
Bavette, mooi mals stukje vlees van de zijlende van het rund € 22.50
Kaasfondue, vanaf 2 personen te bestellen, geserveerd met serranoham en salami of met groenten € 19.50
Heekfilet, op de huid gebakken met hollandaise saus € 19.50
Gamba’s a la Plancha, 6 grote garnalen € 24.50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groenten of salade garnituur en frites
Maaltijdsalades
Carpacciosalade dun gesneden ossenhaas, kappers, pesto en kaasvlokken € 13.50
Geitenkaassalade frisse salade met warme geitenkaas, honing en walnootjes € 13.50
Vissalade met gerookte zalm en tempura garnalen € 14.50
Nagerechten
Mont blanc, vanille ijs met chocoladesaus en advocaat € 8.00
Dame blanche, vanille ijs met chocoladesaus € 7.50
Koffie compleet, koffie naar keuze met likeurtje en lekkernijen € 8.50
Affogato, vanille ijs overgoten met een warme espresso € 4.50